GeriBİZE ULAŞIN. 0850 333 0686
  • Aramanız için marka sonucu bulunamadı
  • Ürün sonuçları için arama yapınız.
Yükleniyor
LOGOLU ORİJİNALYEDEK PARÇA
DEKAR 2004 Karter Tapası Yedek Parça

DEKAR 2004 KARTER TAPASI YEDEK PARÇA

Marka: DEKAR
(Yan Sanayi)
Stok Kodu: 2004
Rating
Parça Türü: Muadil Yedek Parça
Tedarikçi Açıklaması: KARTER TAPASI (RENAULT: 9-12-CLIO)
KOLAY İADE
9 TAKSİT İMKANI
GARANTİLİ ÜRÜN
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
24 SAATTE KARGO
ARAÇ UYUMLULUĞUNU KONTROL ET EN YAKIN SERVİSİ BUL

Karter Tapasi

Bu yöntemde aracımız düz bir yere çekilerek çalışma sıcaklığına ulaşıncaya kadar çalıştırılır. Sonra yağ doldurma kapağı açılır. Bu arada yağ boşaltma tapasının altına geniş bir leğen veya teneke kutu konulur ve tapa açılarak içindeki yağın tamamen boşalması için beklenir. Motordaki yağ tamamen boşaldıktan sonra tapa temizlenir ve bakır contası değiştirilerek sıkıca takılır. Yağ filtresi değiştirilecek ise filtre yerinden sökme aparatı ile sökülerek yerine yeni filtrenin contası ve ince gres yağı veya mevcut motor yağı kullanılmak sureti ile parmakla yağlanılmaktadır. Filtrenin içerisi kullanacağımız motor yağı ile doldurulur ve elle sıkılmak sureti ile takılır. Bu işlemler bittikten sonra doldurma kapağından kullanma ve bakım kılavuzunda belirtilen miktardaki yağ bir huni yardımı ile doldurulmaktadır. Yağ kontrol çubuğundan yağ seviyesi kontrol edilir. Motor çalıştırılır ve bir müddet çalıştıktan sonra stop edilerek yağın tamamının kartere inmesi beklenir ve yağ miktarı tekrar ölçüldükten sonra eksikse tamamlanır.

Karter Tapasi:

DEKAR 2004 Karter Tapası Yedek Parça

DEKAR 2004 Karter Tapası Yedek Parça Özellkileri

DEKAR 2004 Karter Tapası Yedek Parça ürünü ARO, CITROEN, DACIA, FIAT, MERCEDES BENZ, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SUZUKI, VOLVO, ZASTAVA marka araçlara uymaktadır
DEKAR 2004 Karter Tapası Yedek Parça ürünün stok kodu 2004.
Marka:DEKAR
<< daha az
Marka Hakkında (Muadil Ürün)
Aracınızda önemli rollerde olan aksamların kalitesi oldukça önemlidir. Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar. Yan sanayi ürünler, üretici firmaların, belli kalite şartlarını yerine getiren firmalara üretim yetkisi vermesi ile üretilir. Yan sanayi ürünler kesinlikle lisanssız ya da taklit ürünler değildir.